Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι πέντε καλύτεροι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι πέντε καλύτεροι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων (vids)

Αξιολόγηση 2η αγωνιστική

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε και αρκετοί παίκτες έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες παράλληλα συνδυάστηκαν και με νίκη των Εθνικών τους ομάδων. Το Ebasket.gr σας παρουσιάζει τους πέντε κορυφαίους παίκτες της δεύτερης αγωνιστικής, που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

1. Σαλάχ Μεϊρί (Τυνησία)

Η Τυνησία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς επικράτησε του Ιράν με 79-67. Ο Σαλάχ Μεϊρί έκανε πράγματα και θαύματα για την ομάδα του και αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αγωνιστικής. Ο Τυνήσιος σέντερ ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 22 πόντους (3/4 βολές, 2/6 δίποντα, 5/9 τρίποντα), 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 38

2. Ματέους Πονίτκα (Πολωνία)

Η Πολωνία “σόκαρε” τη διοργανώτρια Κίνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Πολωνοί χρειάστηκαν το έξτρα πεντάλεπτο και εκεί πήραν το ροζ φύλλο αγώνα (76-79). Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος είχε 25 πόντους (11/17 βολές, 7/10 δίποντα), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 τάπες.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 32

3. Τζο Ινγκλς (Αυστραλία)

Εύκολο έργο είχαν και στη δεύτερη αγωνιστική οι Αυστραλοί, καθώς επικράτησαν και της Σενεγάλης με 81-68. Ο Τζο Ινγκς έκανε ένα απίστευτο ματς και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο Αυστραλός μέτρησε κόντρα στη Σενεγάλη 17 πόντους (1/1 βολή, 2/2 δίποντα, 4/6 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 τάπες.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 32 

4. Κόρεϊ Ουέμπστερ (Νέα Ζηλανδία)

Η Νέα Ζηλανδία έκανε την έκπληξη κόντρα στο Μαυροβούνιο (83-93) και κόντρα στην Εθνική μας θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Κόρεϊ Ουέμπστερ ήταν φανταστικός και “σκότωσε” τους αντιπάλους του. Ο Νεοζηλανδός είχε 25 πόντους (5/6 βολές, 1/4 δίποντα, 6/8 τριποντα), 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 30

5. Άντερσον Βαρεζάο (Βραζιλία)

Ο Άντερσον Βαρεζάο έβαλε σε μπελάδες την Εθνική μας, καθώς με την εξαιρετική εμφάνιση του οδήγησε τους Βραζιλιάνους στη νίκη και πλέον η Ελλάδα θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ο Βραζιλιάνος σέντερ κόντρα στην Εθνική μας είχε 22 πόντους (2/2 βολές, 10/17 δίποντα), 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 27

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…