Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ο στόχος του Περιστερίου

Ο στόχος του Περιστερίου

Ζούρος

Το Περιστέρι επέστρεψε την περασμένη σεζόν στην Basket League, ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας, και κατάφερε παράλληλα να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Basket League και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος επιστρέφει στο Πρωτάθλημα ύστερα από εννέα χρόνια αντικαθιστώντας τον Αργύρη Πεδουλάκη, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στο Περιστέρι.

«Το φετινό είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, καθώς θα απουσιάζει ο Ολυμπιακός. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί και διαθέτουν ποιότητα, στοιχείο που προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στην BasketLeague. Γι’ αυτό τον λόγο περιμένουμε να δούμε ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ, να είμαστε αποτελεσματικοί και να διατηρηθούμε στις κορυφαίες θέσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η ομάδα έχει την φετινή σεζόν διπλές υποχρεώσεις λόγω της παρουσίας μας και στο Basketball Champions League».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…