Κεντρική Ηρακλής Ο νέος συμπαίκτης του Ηρακλή

Ο νέος συμπαίκτης του Ηρακλή

jamal suler iraklis panathinaikos

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία Βίκος Α.Ε, η οποία θα αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή εμφιαλωμένου μεταλλικού νερού της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρεία Βίκος Α.Ε. που θα αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή εμφιαλωμένου μεταλλικού νερού της Ομάδας για την φετινή χρονιά.

Παρουσίαση της Εταιρίας

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά από Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα, Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…