Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Νέο “τεστ” με Λαύριο στην Κόρινθο

Νέο “τεστ” με Λαύριο στην Κόρινθο

promitheas 1

Το πρώτο του επίσημο φιλικό μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Πορταριά θα δώσει ο Προμηθέας Πάτρας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου, όπου θ’ αντιμετωπίσει το Λαύριο στα πλαίσια της προετοιμασίας των 2 ομάδων για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν 2019-20.

Το παιχνίδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς η είσοδος στο παιχνίδι που διοργανώνει ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου είναι μεν ελεύθερη, αλλά οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν καλούνται να προσφέρουν ό,τι μπορούν για Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child (παράρτημα Αρχαίας Κορίνθου), αφού όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των 39 παιδιών που φιλοξενούνται στο Σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην Αρχαία Κόρινθο.

Ο Προμηθέας, με αυτό το παιχνίδι μπαίνει σε μια “καυτή” περίοδο της προετοιμασίας του, αφού θα δώσει 5 αγώνες σε 8 ημέρες. Θυμίζουμε πως το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου 2019 διοργανώνει στο «Δημ. Τόφαλος» το διεθνές τουρνουά «Orange Trophy» με την συμμετοχή του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας, Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της πολύ ισχυρής BC UNICS Kazan του Δημήτρη Πρίφτη και της σερβικής KK FMP Βελιγραδίου, ενώ στην συνέχεια ο Προμηθέας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στις 17-18 Σεπτεμβρίου στα «Μαυροσκούφεια» με φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ιωνικό Νικαίας και Ηρακλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…