Κεντρική Basket League Άρης Μαρκόπουλος:”Να πιεστούμε ώστε να νικήσουμε τον χρόνο”

Μαρκόπουλος:”Να πιεστούμε ώστε να νικήσουμε τον χρόνο”

markopoulods

Στην ανάγκη των παικτών του Άρη να πιεστούν παραπάνω ώστε να συντομεύσει το χρονικό διάστημα μέχρι να βρει η ομάδα του χημεία εστίασε ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, ο νέος τεχνικός του Άρη έκανε το σχόλιο του για το γεγονός του ότι ήρθε από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι έχει περάσει και από την τρίτη μεγάλη ομάδα της συμπρωτεύουσας, τον Ηρακλή.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το Πρωτάθλημα έχει δυναμώσει. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Άρη ότι απελευθερώθηκε από τα δεσμά που είχε και μπορεί να πάρει ελεύθερα τον κάθε παίκτη. Τώρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να μετουσιώσουμε αυτό που καταφέραμε. Έχουμε έναν αγώνα δρόμου για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι παίκτες σίγουρα βρίσκονται αρκετά πίσω αγωνιστικά, αλλά είναι στον καθένα να πιέσει τον εαυτό του ώστε να συντομεύσει το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί. Ο κόσμος του Άρη έχει συνηθίσει να βλέπει επιτυχίες και θέλει αποτελέσματα».

Για το πόσο εύκολο είναι να φεύγει κάποιος από τον ΠΑΟΚ και να πηγαίνει στον Άρη:

«Είχα πάει και από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ. Ανεξαρτήτως του ανταγωνισμού που υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων, ο προπονητής είναι επαγγελματίας, οφείλει να κάνει τη δουλειά του. Ελπίζουμε ότι θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Οι παίκτες παρότι ήρθαν με καθυστέρηση είναι καλοί και πιστεύω ότι θα βρεθούμε μεταξύ μας σε μικρό χρονικό διάστημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…