Κεντρική Ηρακλής Καστρίτης:”Οι τραυματισμοί δεν βοηθούν, χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε χημεία”

Καστρίτης:”Οι τραυματισμοί δεν βοηθούν, χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε χημεία”

kastritis 1

Ο Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του Ηρακλή μετά το νικηφόρο φιλικό με την Λουκόιλ Λέφσκι, και εξέφρασε το παράπονο του για τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα, κάτι που την δυσκολεύει στο να βρει χημεία.

Παράλληλα, ο τεχνικός του γηραιού, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών που αγωνίστηκαν στο σημερινό φιλικό.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς και έχουν μεγάλα οφέλη σε ότι έχει να κάνει με το μοντάρισμα της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στην διάθεση μας, γιατί είναι εκτός οι Καββαδάς, Ζάρας ο Σμιθ και σε κάποιο σημείο τραυματίστηκαν οι Γκάρετ και Σούλερ.  Είχαμε απουσίες που δεν μας βοηθούν να εκμεταλλευτούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιώσουμε την χημεία μας.

Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλό τους εαυτό και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε το αυριανό ρεπό και στα «Μαυροσκούφεια» να πάμε με όσο το δυνατόν λιγότερος απουσίες και προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ηρακλής ενόψει της συνέχειας:

«Είναι νωρίς και θέλουμε χρόνο είναι δύσκολο να αφομοιώσουμε όσα θέλουμε και να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Μας λείπει η υγεία και μας εμποδίζει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αυτό που δεν μας λείπει όμως είναι οι εξαιρετικοί χαρακτήρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…