Κεντρική Ηρακλής Καστρίτης:”Οι χαμένες βολές και τα ριμπάουντ μας στοίχησαν”

Καστρίτης:”Οι χαμένες βολές και τα ριμπάουντ μας στοίχησαν”

Καστρίτης

Στην αστοχία των παικτών του από την γραμμή των βολών, αλλά και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ εστίασε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του Ηρακλή στο Περιστέρι, ο Γιάννης Καστρίτης. 

Παράλληλα, ο τεχνικός του γηραιού, έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Περιστερίου, δεχόμενος ότι πήρε δίκαια την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς είχαμε μόνο κάποια καλά διαστήματα, όπου όταν ήμασταν συγκεντρωμένοι, μειώσαμε στο σκορ. Χάσαμε ριμπάουντ και βολές σε εκείνα τα κρίσιμα σημεία και έτσι μείναμε πίσω στο σκορ απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα.

Θέλω, όμως, να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την εκπληκτική του παρουσία, για το ότι ήταν στο πλευρό μας σε όλο το ματς, ταξιδεύοντας τόσα χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και ήταν ένα προμήνυμα για τους επόμενους αγώνες μας, που είναι με τον Άρη.

Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες δέκα ημέρες και η προετοιμασία μας ήταν πολύ δύσκολη με αυτό το δεδομένο. Πέντε – έξι παίκτες είχαν πρόβλημα αυτές τις τελευταίες ημέρες και ως εκ τούτου δεν δουλέψαμε καλά για ένα τόσο δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε πιο σκληρά για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη και πιστεύω οτι θα είμαστε καλύτεροι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…