Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Καλάθης:”Δεν φοβόμαστε κανέναν”

Καλάθης:”Δεν φοβόμαστε κανέναν”

calathes e1567695529156

Την άποψη του ότι η εθνική μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα εξέφρασε ο Νικ Καλάθης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Νέα Ζηλανδία.

Παράλληλα, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα εστιάζοντας κυρίως στην σπουδαία δουλειά που κάνει στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Προφανώς, κάναμε μια καλή νίκη σε ένα νοκ – άουτ ματς. Όσα ματς ακολουθούν είναι έτσι. Η Νέα Ζηλανδία έχει μια καλή ομάδα, με διαφορετικό στυλ από αυτό που θα δεις στο τουρνουά. Μπράβο τους, γιατί έκαναν ένα καλό ματς. Εμείς τους πληγώσαμε, ειδικά στην επίθεση. Ο Γιάννης ξεκίνησε στη σωστή κατεύθυνση, ο Ιωάννης έβαλε μερικά μεγάλα τρίποντα και όλοι έκαναν step up. Χαίρομαι που πάμε στον επόμενο γύρο και ανυπομονώ για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για την συνέχεια: «Όσο πιο μακριά πάει ο Γιάννης, τόσο θα πάμε και εμείς. Κυρίως αμυντικά, γιατί μας βοηθάει πάρα πολύ. Θα είμαστε έτοιμοι. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Οι ΗΠΑ έχουν την καλύτερη ομάδα στο τουρνουά. Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Και οι Τσέχοι είναι καλή ομάδα. Κέρδισαν την Τουρκία και έρχονται με αυτοπεποίθηση. Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο τουρνουά».

Για τον Κόρι Ουέμπστερ: «Ήταν απίστευτος, όπως και ο αδελφός του. Κράτησαν την ομάδα τους στο ματς. Είναι και οι δύο καλοί παίκτες. Τα έδωσαν όλα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…