Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ KAE ΠΑΟΚ: “Ανεπιθύμητος ο Ψαριανός”

KAE ΠΑΟΚ: “Ανεπιθύμητος ο Ψαριανός”

aris paok boxoridis smith

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη, αλλά έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έγιναν και σημείωσα ότι ο διαιτητής Ψαριανός είναι ανεπιθύμητος γι αυτούς.

Αναλυτικά:

“Μετά από πολλά χρόνια και εκατοντάδες αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη κι επειδή προφανώς η σιωπή μας έχει εκληφθεί εσφαλμένα ως αδυναμία, αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε αυτή την ανακοίνωση από σεβασμό στην προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ, την ιστορία του και τον φίλαθλο κόσμο του.

Αφορμή είναι η πρωτοφανής αντιμετώπιση της ομάδας μας από το διαιτητικό τρίο στο σημερινό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, η οποία γύρισε πολλά χρόνια πίσω το Ελληνικό μπάσκετ.

Δεν στεκόμαστε ούτε στην άνιση κατανομή των φάουλ και των βολών (34-13), ούτε στην αγωνιώδη προσπάθεια να ανακαλυφθεί αντιαθλητικό φάουλ 42 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της παράτασης, σε μία κλασική και ορατή διά γυμνού οφθαλμού περίπτωση απλού φάουλ, αλλά στη φάση που έκρινε τον νικητή του αγώνα.

Οι φίλαθλοι όλης της χώρας έγιναν μάρτυρες, μίας ξεκάθαρης κλοπής από ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν ούτε την ιστορία, ούτε τον ιδρώτα και την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών και των προπονητών των δύο ομάδων και θέλησαν να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Έκριναν το αποτέλεσμα με την ανακάλυψη ενός ανύπαρκτου φάουλ 2,7 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη της παράτασης κι ενώ η υποδειγματική και καθόλα νόμιμη άμυνα του αθλητή μας Τσόχλα θα διδάσκεται στο εξής στα σεμινάρια μπάσκετ.

Δεν ξέρουμε αν ο κ.Ψαρριανός αντιλαμβάνεται ότι είναι πλέον ανεπιθύμητος στους αγώνες του ΠΑΟΚ ή ότι θα ήταν καλό για το ίδιο το άθλημα να μην περιμένει τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας και να αποχωρήσει από τη ενεργό δράση.

Περιμένουμε όμως από τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ταυτόχρονα κάνουμε σε όλους γνωστό, πως δεν πρόκειται στο εξής να μείνουμε απαθείς και σιωπηλοί σε καμία αδικία σε βάρος μας ή σε συμπεριφορές που υποδηλώνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ιστορία της ομάδας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…