Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ήθελαν την βοήθεια του κόσμου δίχως να τον… προσεγγίζουν κατάλληλα!

Ήθελαν την βοήθεια του κόσμου δίχως να τον… προσεγγίζουν κατάλληλα!

kae

Το θέμα της στήριξης των φίλων του ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν πολύ σημαντικό για τον “Δικέφαλο” καθώς η εικόνα της… άδειας Πυλαίας αποτελούσε ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Από την προηγούμενη διοίκηση ουκ ολίγες φορές τόνιζαν πως θα ήθελαν μεγαλύτερη βοήθεια από τον κόσμο, ωστόσο τα στελέχη της δεν έκαναν και… πολλές προσπάθειες γι’ αυτό, όπως “έδειξαν” με τα λεγόμενά τους οι Νίκος Κωνσταντινίδης και Λεωνίδας Δεδέογλου. Στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, όταν η κουβέντα έφτασε στο κομμάτι του κόσμου, ο Κωνσταντινίδης (ο ίδιος μαζί με τον Δεδέογλου τα είπαν με μέλη των συνδέσμων) είπε μεταξύ άλλων:

“Τους συνδέσμους τους είδαμε ο Λεωνίδας κι εγώ. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι ξεκάθαρο ή ένας, δύο, τρεις συγκεκριμένοι λόγοι για το ότι το γήπεδο δεν γέμιζε. Θεωρώ ότι ήταν μια εσωστρέφεια που είχε τα τελευταία χρόνια η προηγούμενη διοίκηση”.

Ο Λεωνίδας Δεδέογλου ήταν πιο… αποκαλυπτικός καθώς έκανε σαφές ότι δεν υπήρχε η απαραίτητη επαφή με τους συνδεσμίτες: “Από την κουβέντα που έγινε από την συντονιστική (σ.σ. των συνδέσμων), φάνηκε να εκτιμούν οι άνθρωποί της το ότι ζητήσαμε εμείς την επαφή μαζί τους, κάτι που δεν γινόταν είτε καθόλου, είτε με την απαιτούμενη συχνότητα τα προηγούμενα χρόνια“.

Όπως και να έχει, μοιάζει… παράξενο το πώς η προηγούμενη διοίκηση ζητούσε την στήριξη του κόσμου δίχως να τον προσεγγίζει κατάλληλα! Από όσους παραιτήθηκαν, προφανώς η ευθύνη “βαραίνει” τους Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδη, για το ότι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε στο συγκεκριμένο θέμα και όχι τον Χρήστο Καραμπέρη που προέρχεται από τις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ και επί σειρά ετών βοηθούσε την ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…