Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Επιστροφή με προσδοκίες

Ηρακλής: Επιστροφή με προσδοκίες

jamal suler iraklis panathinaikos

Το esake.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις 14 ομάδες της Basket League, ενόψει της έναρξης του 28ου επαγγελματικού Πρωταθλήματος το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, με τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα μετά από απουσία οκτώ χρόνων και δημιούργησαν ένα ανανεωμένο σύνολο, με πολλά νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης που έγινε από την περασμένη σεζόν κάτοικος Θεσσαλονίκης, αφού κοουτσάρισε στο δεύτερο μισό του προηγούμενου Πρωταθλήματος τον Άρη.

Ο νέος κόουτς του Ηρακλή επέλεξε να έχει μαζί του κάποιους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν. Ο Βασίλης Καββαδάς, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Λενζέλ Σμιθ και ο Τέντι Οκερέαφορ δούλεψαν τα προηγούμενα χρόνια με τον 37χρονο προπονητή που ποντάρει πολλά και στην εμπειρία των προερχόμενων από τον ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζάρα, Ντάριους Γκάρετ, και των Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστα Κακαρούδη, που συνεχίζουν στο ρόστερ των «κυανόλευκων».

Νέα πρόσωπα στην Basket League είναι ο πολύπειρος ΑμερικανόςΤζαμάλ Σούλερ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική χρονιά έπαιξε στην Χάποελ Τελ Αβίβ, ο συμπατριώτης του, προερχόμενος από την Νίμπουρκ Άλεξ Ντέιβις και ο Καναδός, πρώην της Ζαλγκίρις Κάουνας, Ολίβιερ Χάνλαν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…