Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ (vid)

Η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ (vid)

paok pas giannina

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και παράλληλα έκανε την παρουσίαση της. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσίασε το ρόστερ της, τη φανέλα της και τον κεντρικό χορηγό της.

Αναλυτικά:

“Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena για την παρουσίαση του ρόστερ, της φανέλας και του κεντρικού χορηγού του τμήματος μπάσκετ γυναικών, της εταιρείας ΚΥΑΝΑ.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας και, φέτος, θα διατηρήσει το όνομα ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, σε μία επετειακή μάλιστα σεζόν, αφού η εταιρεία ΚΥΑΝΑ θα είναι χορηγός του τμήματος για 10η συνεχή χρονιά.

Ο Έφορος του τμήματος κ. Βασίλης Αγγελίδης, παίρνοντας πρώτος το λόγο, ανέφερε: «Βάσει της περσινής μας πορείας, στόχος μας είναι και τη φετινή αγωνιστική σεζόν να βρεθούμε ανάμεσα στην τετράδα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Ένα Σωματείο, όπως ο ΠΑΟΚ, στόχο έχει πάντα να πρωταγωνιστεί σε κάθε εγχώρια διοργάνωση και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου και εκεί να έχουμε μία καλή κλήρωση για τη συνέχεια. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία ΚΥΑΝΑ και, προσωπικά, τον κ. Γιάννη Βασιλειάδη, που βρίσκεται δίπλα μας τα τελευταία δέκα χρόνια και συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Γιάννης Βασιλειάδης, Πρόεδρος της εταιρείας ΚΥΑΝΑ, ο οποίος τόνισε: «Φέτος, κλείνουμε 10 χρόνια συνεργασίας. Είναι μεγάλη τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και φέτος έχει στόχο να πρωταγωνιστεί, με προπονητή μάλιστα, τον τεχνικό της Εθνικής Ομάδας Γυναικών. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα!».

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός, ανέφερε από την πλευρά του: «Η ομάδα διατήρησε τον κεντρικό κορμό της, με την προσθήκη δύο Ελληνίδων παικτριών και δύο ξένων. Για ακόμη μία χρονιά, επενδύουμε σε ένα νεανικό ρόστερ και στην ανάδειξη νεαρών αθλητριών. Είναι μεγάλη επιτυχία που πέρυσι τερματίσαμε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα και, φέτος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία!».

Η αρχηγός του τμήματος, Ανθούλα Ταρπάγκου, δήλωσε: «Στόχος μας και, φέτος, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, καθώς και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Κυριακής, όπου αντιμετωπίζουν την Ελευθερία Μοσχάτου. Εύχομαι καλή χρονιά, με επιτυχίες!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…