Κεντρική Basket League Ήφαιστος Λήμνου Η Λέσβος τίμησε τον Ήφαιστο Λήμνου!

Η Λέσβος τίμησε τον Ήφαιστο Λήμνου!

Στη γιορτή του μπάσκετ της Λέσβου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, συμμετείχε ο Ήφαιστος Λήμνου έπειτα από την πρόσκληση την οποία δέχτηκε από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (ΣΕΔΚΑΛ). Η εκπληκτική πορεία που πραγματοποίησε ο Ήφαιστος την περασμένη σεζόν, που ήταν και η πρώτη στην Basket League, έγινε η αφορμή για να τιμηθεί ως η μοναδική ομάδα του Βορείου Αιγαίου που έχει φτάσει με επιτυχία και πρωταγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία.

Στο κεντρικό σκέλος της όμορφης εκδήλωσης τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ηφαίστου Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας από την πρόεδρο του ΣΕΔΚΑΛ Ελένη Μαριγλή και τον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρη Κουκουνιά. Ακόμη βραβεύτηκε ο προπονητής της ομάδας μας Σωτήρης Μανωλόπουλος από τους Νεκτάριο Ζηρόπουλο και Χρυσόστομο Ροδίτη που είναι μέλη του ΔΣ του ΣΕΔΚΑΛ. Ο Μιχάλης Τσαιρέλης παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιάννη Τσεκούρα και την Κωνσταντίνα Κωστακέλλη που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο στο κοινό της Λέσβου από την πορεία του Ηφαίστου στη Basket League.

«Η εκδήλωση είναι παραπάνω απο αυτό που περιμέναμε. Μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ εδώ στην Μυτιλήνη. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και εύχομαι να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τέτοιες ενέργειες», σχολίασε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ενώ από την πλευρά του ο Μιχάλης Τσαιρέλης υποστήριξε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τη βράβευση, είναι μεγάλη μου τιμή. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη γιορτή κι εύχομαι να έχετε καλή σεζόν με υγεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Basket League

Με γοργούς ρυθμούς οι ομάδες της Basket League προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέα…