Κεντρική Λάρισα Η φανέλα της Λάρισας! (pics)

Η φανέλα της Λάρισας! (pics)

larisa2

Η Λάρισα ΚΑΕ πραγματοποίησε την κεντρική της εκδήλωση όπου παρουσίασε τους χορηγούς της, αλλά και την φανέλα της ομάδας για την συμμετοχή της στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση του συλλόγου, καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιριών.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ κ. Θοδωρής Ριζούλης αφού ευχαρίστησε τις χορηγούς εταιρείες για την στήριξή τους σ’ αυτό το νέο και μεγάλο εγχείρημα, απευθυνόμενος στους φιλάθλους της Λάρισας τόνισε: “Καλώ τους Λαρισαίους φιλάθλους να έρθουν κοντά μας και να στηρίξουν αυτή την προσπάθειά μας. Η ομάδα ανήκει στην Λάρισα και θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Σας χρειαζόμαστε κοντά μας”.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιριών.
Εκπροσωπώντας την εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε χαιρετισμό απηύθυνε ο κος Μουγκαλιάς, ενώ εκ μέρους της Upl ο κος Γιώργος Γραβαλάς.
Και οι δύο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνεργασία καθώς, όπως επεσήμαναν, η φιλοσοφία της ομάδας συνάδει με την φιλοσοφία και λογική των εταιρειών τους.
Οι χορηγοί της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ είναι: ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε., Upl, AGRIPRO, APERON INSURANCE, COMPO HELLAS, ELANCO, ELLAGOUP, EMPHTON, EXALCO, FARMACHEM, HAIFA HELLAS GROUP, HELLAFERM, HORIZON, MATI MATI, MIKEL, PIZZA FAN, ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ, K&NE.

Η φανέλα…

Τις τρεις εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει κατά την αγωνιστική περίοδο παρουσίασε η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ.
Στις εμφανίσεις κυριαρχεί το Αρχαίο θέατρο της Λάρισας, σήμα κατατεθέν της πόλης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Αρχαίο θέατρο της Θεσσαλίας με χωρητικότητα 10.000 θεατών και οικοδομήθηκε στο τέλος του 3ου αιώνα π.χ. κατά την διάρκεια της βασιλείας του Βασιλιά Φιλίππου Ε’ της Μακεδονίας.

• Την Τετάρτη 25/9, αντιπροσωπία τη; ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ θα επισκεφτεί το 13ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας όπου τα μέλη της θα μοιράσουν εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας με τον Προμηθέα Πατρών, το Σάββατο 28/9 στις 17:45 στο κλειστό γυμναστήριο τη; Νεάπολης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…