Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Με το ίδιο πνεύμα και αρχές”

Γιατράς: “Με το ίδιο πνεύμα και αρχές”

makis giatras promitheas

Ο Προμηθέας Πάτρας έχει και φέτος υψηλούς στόχους ύστερα από την εξαιρετική περσινή σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, τόνισε ότι και φέτος θα συνεχίσουν στο ίδιο πνεύμα και αρχές.

Αναλυτικά:

“Η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών κορυφώθηκε με την άκρως επιτυχημένη περσινή σεζόν για την ομάδα μας. Μια σεζόν που μας γέμισε όλους με περηφάνια για την ομάδα που αγαπάμε και υπηρετούμε και που θέλουμε να πιστεύουμε πως ικανοποίησε τους φιλάθλους μας.

Φέτος, καλούμαστε από σχεδόν μηδενική βάση να ξαναχτίσουμε μια ομάδα που θα παλέψει με την ίδια θέληση και πίστη για τα ιδανικά που διέπουν τον σύλλογο μας και θα επιδιώξει ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Προμηθέας θα εμφανιστεί φέτος με το ίδιο πνεύμα και αρχές που τον έχετε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην Basket League.

Θα μείνουμε πιστοί στην προσπάθεια μας για διαρκή βελτίωση αλλά και ανάδειξη νέων Ελλήνων παιχτών. Συγκροτήσαμε μια ομάδα με ποιότητα, εμπειρία αλλά και προοπτική. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά ώστε αυτό το πλούσιο σύνολο να αποκτήσει ομοιογένεια και χημεία.

Θα ήθελα πρωτίστως να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους, ίσως κάτι κοινότυπο μα διαχρονικά απαραίτητο. Σε σχέση με την Basket League θα ήθελα να δω περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι θα βάλουν το “εγώ” κάτω από το “εμείς”, ανθρώπους που θα θελήσουν να λάβουν αποφάσεις με γνώμονα το κοινό καλό του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος και να ελπίζω ότι θα υπάρξει η απαρχή μιας ανοδικής πορείας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Εάν το δούμε σαν μια συλλογική προσπάθεια, σαν μια προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν όλοι, από τον κορυφαίο σταρ του πρωταθλήματος μέχρι τον φίλαθλο που απλά το παρακολουθεί από την τηλεόραση του σπιτιού του τότε είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν μόνο καλύτερες μέρες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…