Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γιάνκοβιτς: “Έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου με την ΑΕΚ”

Γιάνκοβιτς: “Έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου με την ΑΕΚ”

jankovic

Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ΑΕΚ και μετά το ματς με την Παρτιζάν έκανε δηλώσεις για την απόφαση του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αυτή ήταν καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο informer:

“Φέτος, αρχικά σκέφτηκα να “σπάσω” το συμβόλαιό μου με την Παρτίζαν, αλλά ο σύλλογος δεν ήθελε να με χάσει. Κανείς δεν μου είπε ότι δεν υπολογίζομαι, απλά εγώ ήθελα μεγαλύτερο ρόλο. Δεν υπήρχε τσακωμός ή κάτι, απλά έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τους εξήγησα ότι είμαι ακόμη νέος και θέλω να παίξω, όχι να είμαι δεύτερη ή τρίτη επιλογή στη θέση μου. Τότε ο πρόεδρος Όστογια Μιχαΐλοβιτς πρότεινε να επεκταθεί το συμβόλαιό μου και να πάω δανεικός σε άλλη ομάδα. Δεν ήθελα να έχω δεύτερη σερί σεζόν, σαν την περσινή. Πρέπει να παίζω.

Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη μετακίνησή μου, όπως όταν πήγα από τον Ερυθρό Αστέρα στην Παρτίζαν”.

Για τις απειλές μετά τη μετακίνηση του από τον Ερυθρό στην Παρτιζάν: “Ο πατέρας μου είναι φανατικός οπαδός του Ερυθρού Αστέρα. Δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ και πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Δέχθηκα απειλές, αλλά τα υπέμεινα όλα ως άνθρωπος. Κάποιος που δεν με ξέρει, θα νομίζει ότι μισώ τον Ερυθρό Αστέρα, δεν είναι έτσι όμως. Απογοητεύτηκα από κάποιους ανθρώπους. Η απόφασή μου πάρθηκε αποκλειστικά και μόνο με μπασκετικά κριτήρια, κι έχω να πω ότι το ίδιο θα έκανα και τώρα. Δεν μετανιώνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…