Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Φορτισμένος ο Λαρεντζάκης! «Αποτύχαμε, συγγνώμη»

Φορτισμένος ο Λαρεντζάκης! «Αποτύχαμε, συγγνώμη»

laretzakis

Η Εθνική Ελλάδας πήγε στην Κίνα ως φαβορί ακόμη και για μετάλλιο, αλλά με δύο ήττες και μία «πικρή» νίκη σε πέντε ματς, αποκλείστηκε από τους «16» της διοργάνωσης.

Συγγνώμη ζήτησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης από όλους τους Έλληνες, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ξεκάθαρη αποτυχία της ομάδας στο Μουντομπάσκετ 2019.

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη:

«Νιώθω απογοήτευση. Είχαμε ευκαιρίες στους 10-12 πόντους. Νιώθω απογοήτευση. Δεν έχω να πω πολλά. Τεχνικά κομμάτια δεν μπορώ να αναλύσω τώρα. Το θέλαμε και το πιστεύαμε. Τι να σου πω τώρα; Χάσαμε την πρόκριση, τέλος. Ό,τι και να πούμε τώρα, ΟΚ…

Είμαστε απογοητευμένοι. Συγγνώμη από όλους. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Είχαμε όλοι προσδοκίες. Δεν τα καταφέραμε, απλά πράγματα. Δεν ξέρω… Ήμασταν όλοι δεμένοι, ενωμένοι. Το πιστεύαμε, το δείξαμε στο ξεκίνημα. Δεν έγινε. Ήταν υψηλή η διαφορά. Δεν ξέρω τι να σου πω.

Εννοείται πως μας στοίχισε το ματς με τη Βραζιλία. Είχαμε ευκαιρία και τώρα, είχαμε ευκαιρία. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία, με το υλικό που είχαμε. Αποτύχαμε. Δεν πήγαμε στην οκτάδα, αποτύχαμε. Δεν έχω να πω για εμένα. Αύριο πάμε σπίτι μας. Αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο, συγγνώμη»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…