Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Έξαλλος ο Φουρνιέ! “Έκραξε” όσους παίκτες δεν ήρθαν στο Παγκόσμιο

Έξαλλος ο Φουρνιέ! “Έκραξε” όσους παίκτες δεν ήρθαν στο Παγκόσμιο

fournier

Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν απογοητευμένος με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, καθώς ήθελε το χρυσό στο Μουντομπάσκετ με τη Γαλλία, με τον Γάλλο γκαρντ να “κράζει” όσους παίκτες επέλεξαν να μην έρθουν στην Κίνα για να ενισχύσουν τις ομάδες τους.

«Νιώθω ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Θα θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή για ολόκληρη την ζωή μου. Αυτό είναι ένα μάθημα, τόσο για την καριέρα μου όσο και για εμένα ως προσωπικότητα. Ήρθαμε εδώ για το χρυσό μετάλλιο, όχι για το χάλκινο ή για να κερδίσουμε την Team USA» τόνισε αρχικά και προσέθεσε:

«Με ενόχλησε το ζήτημα με τις απουσίες. Για να είμαι ειλικρινής, όταν κοιτάς τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Κέβιν Ντουράντ και τον Κάιρι Ίρβινγκ, όλοι αυτοί οι παίκτες ήρθαν ήδη εδώ και νίκησαν, οπότε είναι εντάξει. Αλλά για φίλους μου όπως ο Τομπάιας Χάρις σκέφτηκα ότι είναι μία σπουδαία ευκαιρία για αυτόν ώστε να δει κάτι διαφορετικό για να διαγωνιστεί. Νομίζω ότι δεν αντιλαμβάνονται πόσο ωφέλιμο είναι για την καριέρα τους. Είναι σπουδαίο τουρνουά, σπουδαίο μπάσκετ με τεράστια ένταση. Γνωρίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε στο παιχνίδι μας, αλλά αυτός είναι ένας καλύτερος τρόπος. Αυτό είναι που θέλεις αν είσαι ανταγωνιστικός. Οι καριέρες μας διαρκούν 10-12 χρόνια. Θέλεις να κερδίσεις τα πάντα στο διάστημα αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…