Κεντρική Γ' Εθνική Ερμής Σχηματαρίου και Θ. Δημητρουλάκος ΑΒΕΕ πάνε μαζί!

Ερμής Σχηματαρίου και Θ. Δημητρουλάκος ΑΒΕΕ πάνε μαζί!

ermis 1

Ο Ερμής Σχηματαρίου δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, όχι μόνο μέσα στο παρκέ, αλλά και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου! Οι υποστηρικτές της ευρύτερης περιοχής, αποτελούν ένα δυνατό «όπλο», για να… μεγαλώσει ο σύλλογος, αλλά και τα τμήματα υποδομής του τα οποία φέρουν την «σφραγίδα» του Νίκου Οικονόμου, ο οποίος είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την εκμάθηση των βασικών του αθλήματος στα μικρά παιδιά.

Η εταιρεία Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε., που παράγει μια ευρεία γκάμα από μεταλλικά ράφια και άλλες κατασκευές που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και προβολή προϊόντων αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της ομάδας από τα τμήματα υποδομής, μέχρι και τους άνδρες. Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι μέρος των χρημάτων που επενδύονται στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας αφορά την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε όσα από τα παιδιά δυσκολεύονται να ανταποκριθούν.

Η εταιρεία, σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση του Ερμή φροντίζουν, να προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού τόσο μέσα, όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου ευχαριστεί την εταιρεία που στηρίζει ουσιαστικά την προσπάθεια της ομάδας σε όλα τα τμήματα της και την βοηθά να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στα γήπεδα και την κοινωνία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…