Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Επικός Γιατράς! “Είμαστε μαζόχες”

Επικός Γιατράς! “Είμαστε μαζόχες”

giatras

Ο Προμηθέας Πάτρας πέρασε άνετα από τη Λάρισα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Μάκη Γιατρά να έχει κέφια στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

“Πριν από οτιδήποτε θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, δύναμη σε όλους και όλες οι ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους”, τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:: «Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί είχαμε κάνει κι ένα ταξίδι στη Μόσχα και αντιμετωπίζαμε μια ομάδα καλή που ξέραμε πως έχει και καλούς ξένους. Νομίζω όμως πως φτάσαμε εύκολα και δίκαια στη νίκη».

«Δευτέρα ξημερώματα φεύγουμε για το Ισραήλ, θα υπάρχουν αυτά τα διπλά παιχνίδια με την Ευρώπη, αλλά εμείς είμαστε… μαζόχες και τα ξεκινήσαμε νωρίτερα με το ταξίδι στη Μόσχα. Η μία νίκη που λέτε που κάναμε εκεί, δεν έχει σημασία. Ήταν φιλικά παιχνίδια και η παρουσία και μόνο σε ένα τέτοιο τουρνουά όπως το Αλεξάντερ Γκομέλσκι, ήταν μεγάλη τιμή για τον οργανισμό του Προμηθέα και μεγάλη εμπειρία», ανέφερε για το Eurocup.

Για το γεγονός ότι η ομάδα είχε αρκετούς διψήφιους: «Θέλουμε να παίξει η ομάδα. Μας ενδιαφέρει αυτό. Αν παίζει η ομάδα καλά και νικά θα είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε μπροστά σε θέμα τακτικής και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…