Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ενάρε:”H Ελλάδα είναι φανταστική ομάδα”

Ενάρε:”H Ελλάδα είναι φανταστική ομάδα”

enare e1567697007755

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εθνική μας ομάδα στην συνέντευξη τύπου του αγώνα ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας, Πολ Ενάρε. 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των αντιπάλων μας δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι φανταστική ομάδα, ενώ παράλληλα για την ομάδα του δήλωσε ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος καθώς έπαιξε στα ίσια και έχασε στις λεπτομέρειες με δύο από τις πολύ καλές ομάδες του τουρνουά, την Ελλάδα και την Βραζιλία.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια σκληρή μάχη. Στην αρχή δεν μπήκαμε πολύ καλά, αλλά μετά βρήκαμε τη συνοχή μας και παίξαμε καλό μπάσκετ. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, Ελλάδα είναι φανταστική ομάδα, με ταλέντο και εμπειρία. Συγχαίρω τα παιδιά για τη μάχη που έδωσαν. 

Είμαστε απογοητευμένοι που δεν προκριθήκαμε, αλλά αποδείξαμε πως ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο. Παλέψαμε στα ίσα και χάσαμε από δύο καλές ομάδες, όπως η Ελλάδα και η Βραζιλία. Η δουλειά μας δεν τελείωσε εδώ, έχουμε τους αγώνες κατάταξης με την Τουρκία και την Ιαπωνία και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το τουρνουά με τον καλύτερο τρόπο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…