Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Έφτασε και ο Πάσαλιτς για Πανιώνιο! (pic)

Έφτασε και ο Πάσαλιτς για Πανιώνιο! (pic)

pasalic afiksi

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα για λογαριασμό του Πανιωνίου και ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, κλείνοντας τις σημερινές αφίξεις για τους κυανέρυθρους, αφού νωρίτερα το απόγευμα έφτασε στην χώρα μας ο Λάκι Τζόουνς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ του Πανιωνίου:

Αφίξεις μέρος… δεύτερο για την ΚΑΕ Πανιώνιος, που καλωσόρισε στην Αθήνα και τον Muhamed Pasalic!

Μετά τον Lucky Jones που πάτησε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Δευτέρας (2/9), λίγες ώρες αργότερα έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και ο 32χρονος διεθνής Βόσνιος γκαρντ!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο General Manager, Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο Muhamed Pasalic όπως και ο Lucky Jones θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, που συνεχίζονται στο “Σοφία Μπεφόν” υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Λίβανου.

Μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Muhamed Pasalic τόνισε πως “είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι στην Ελλάδα και ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για μια ομάδα με μεγάλη παράδοση όπως είναι ο Πανιώνιος”, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: “Ελπίζω να έχουμε υγεία και να έχουμε μια καλή χρονιά κατακτώντας τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα και να κάνουμε περήφανος τους φιλάθλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…