Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δυνατό τεστ με Παναθηναϊκό το Περιστέρι!

Δυνατό τεστ με Παναθηναϊκό το Περιστέρι!

calathes thomas pao peristeri

Έκτακτη φιλική αναμέτρηση κανόνισαν Περιστέρι και Παναθηναϊκός, λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή του  «Orange Trophy» 14-15/9 στην Πάτρα, στο οποίο συμμετέχουν και οι πράσινοι.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν αύριο (11/9) στις 18:30 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι αναμφίβολα το δυνατότερο τεστ για την ομάδα του Ηλία Ζούρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου:

Το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του δίνει το Περιστέρι την Τετάρτη 11/9 στις 6.30 μ.μ., στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Ηλίας Ζούρος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που επιστρέφει από την Κίνα με την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Η δυναμικότητα του αντιπάλου επιτρέπει στον τεχνικό των «κυανοκιτρίνων» να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, την εμπέδωση της φιλοσοφίας του από τους αθλητές, αλλά και τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Το αυριανό φιλικό με τον Παναθηναϊκό είναι «κεκλεισμένων των θυρών» και η αστυνομία δεν θα επιτρέψει την είσοδο σε φιλάθλους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…