Κεντρική NBA Χάρντεν:”O Γιάννης είχε εκπληκτική σεζόν αλλά εγώ…” (pic)
NBA

Χάρντεν:”O Γιάννης είχε εκπληκτική σεζόν αλλά εγώ…” (pic)

harden giannis e1568467524363

Την αναγνώριση ότι αυτά που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την περσινή σεζόν με τους Μπακς ήταν εκπληκτικά, δήλωσε ο Τζέιμς Χάρντεν, ωστόσο τόνισε ότι αυτά που έκανε εκείνος ήταν θρυλικά.

Ο “Μούσιας” αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά σερί πόντων που πέτυχε σπάζοντας μια σειρά από ρεκόρ, ωστόσο αποδέχθηκε ότι ο “Greek Freak” και η ομάδα του είχαν καλύτερη πορεία.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Με 32 παιχνίδια με συνεχόμενες 30αρες, 8 50αρες και 2 60αρες σε μια σεζόν… και μου μιλάτε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δεν γίνεται.

Αυτό που έκανα ήταν να κοιτάξω τι παραπάνω μπορούσα να διορθώσω για την νέα σεζόν. Δεν μπορώ να είμαι εκνευρισμένος, καθώς και ο Γιάννης είχε μια εκπληκτική σεζόν, όπως και η ομάδα του. Όμως αυτά που έκανα εγώ ήταν θρυλικά. Θα κοιτάνε σε καμιά 10αρια χρόνια και θα αναρωτιούνται, πραγματικά τα έκανε αυτά;

Αυτά τα πράγματα για να τα δεις πρέπει να πας πίσω στις εποχές του Καρίμ και των άλλων μεγάλων του αθλήματος. Αλλά είμαι χαρούμενος. Έχουμε έναν ομαδικό στόχο που είναι το πρωτάθλημα και για αυτό θα παλέψουμε του χρόνου. ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…