Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Ανακοινώθηκε ο Πελεκάνος!

Ανακοινώθηκε ο Πελεκάνος!

pelekanos

Ο Μιχάλης Πελεκάνος επέστρεψε κι επίσημα στα μεγάλα σαλόνια. Ο πολύπειρος φόργουορντ ανακοινώθηκε από τον Ήφαιστο Λήμνου κι είναι έτοιμος να δώσει ποιοτικά λεπτά κι εμπειρία στην ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο Πελακάνος, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νησιώτες, αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Οίακα Ναυπλίου, καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα στην Α2.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μιχάλη Πελεκάνο (υψ. 1. 99) για έναν χρόνο.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αποτελεί την τελευταία προσθήκη μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να δώσει ποιοτικά λεπτά κι εμπειρία στην ομάδα μας. Προέρχεται από τον Οίακα Ναυπλίου στον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία διετία.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Περιστέρι, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Ολυμπιακό, Μαρούσι, Άρη, Πλοϊέστι (Ρουμανία) και Πανιώνιο. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει την EuroLeague (2012), όπως επίσης το Πρωτάθλημα (2012) και το Κύπελλο Ελλάδας (2011) με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης έχει στεφθεί Πρωταθλητής στη Ρουμανία με τα χρώματα της Πλοϊέστι (2015).

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …