Κεντρική Ελλάδα Ανακοινώθηκαν Δεκαβαλλας και Μουστακας

Ανακοινώθηκαν Δεκαβαλλας και Μουστακας

argyris dekavallas spyros moustakas agioi theodoroi 1

Οι Άγιοι Θεόδωροι ενισχύθηκαν σημαντικά την καλοκαιρινή περίοδο και τη νέα χρονιά αναμένεται να είναι αρκετά δυνατοί. Τη φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν θα φορούν κι επίσημα οι Αργύρης Δεκαβάλλας και Σπύρος Μουστάκας. Οι δύο νεαροί καλαθοσφαιριστές προσθέτουν ταλέντο στους Αγίους Θεοδώρους και αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες.

Ο Αργύρης Δεκαβάλλας τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Μίλωνα, με τον οποίο πέρσι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας της Νέας Σμύρνης και όποτε κλήθηκε από τον προπονητή του τον δικαίωσε και έβγαλε το “λάδι” τους αντιπάλους του, καθώς φημίζεται για την πολύ καλή του άμυνα.

Ο Σπύρος Μουστάκας από την πλευρά του προέρχεται κι αυτός από μία καλή σεζόν και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τους Αγίους Θεοδώρους να πετύχουν τους στόχους τους. Η επισημοποίηση των δύο μεταγραφών είναι μία επιβεβαίωση για το Ebasket.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει για τις συγκεκριμένες κινήσεις.

argyris dekavallas spyros moustakas agioi theodoroi

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…