Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ανακοίνωσε Παπαδημητρίου!

Ανακοίνωσε Παπαδημητρίου!

apollonas

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι επίσημα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ο 26χρονος γκαρντ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πεύκη, θα ενισχύσει την περιφέρεια  της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα κυανόλευκα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο 26χρονος γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, με την οποία, έπειτα από δύο χρόνια στα τμήματα Υποδομής της, προβιβάστηκε στην ανδρική ομάδα, αγωνιζόμενος στην Α2 τη σεζόν 2011-2012. Τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική, αρχικά με την ΑΓΕ Χαλκίδας (2012-2013) και εν συνεχεία με τον Πανερυθραϊκό (2013-2014). Επόμενος σταθμός του, το Κρανίδι, το οποίο ενίσχυσε στην Γ’ Εθνική (2014-2015). Μία σεζόν αργότερα (2015-2016), πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Πεύκης, για να αγωνιστεί και πάλι εκτός Αθηνών, αυτή τη φορά παραμένοντας μακριά απ’ την πρωτεύουσα για δύο χρόνια, καθώς πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, πρώτα με τα χρώματα της Μαλεσίνας (2016-2017) και έπειτα με εκείνα του Άρη Θήβας (2017-2018), τον οποίο οδήγησε στην Γ’ Εθνική, όντας ο 1ος σκόρερ της ομάδας, στην πορεία ανόδου. Την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην Πεύκη, όπου αποτέλεσε κομμάτι της πολύ καλής της πορείας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…