Κεντρική A2 Ξεκινούν οι Υποδομές του Αμύντα
A2

Ξεκινούν οι Υποδομές του Αμύντα

Ο Αμύντας δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής του και κάνει πολύ καλή δουλειά. Η ομάδα με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι από τη Δευτέρα θα λειτουργούν κανονικά τα γραφεία της Ακαδημίας, ενώ στις 1 Σεπτεμβρίου θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

“Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου τα γραφεία των Υποδομών μας λειτουργούν κανονικά. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των αθλητών μας θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τα τμήματα της Ακαδημίας μας και τα προγράμματά τους, που θα οριστικοποιηθούν την 1 Σεπτεμβρίου, αλλά και παράλληλα να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους.

Η λειτουργία των τμημάτων προσχολικής ηλικίας (baby basket) θα συνεχιστεί και αυτήν την περίοδο, όπου οι προπονητές συνδυάζουν το μπάσκετ με την ψυχοκινητική, μαθαίνοντας στα παιδιά δεξιότητες παίζοντας.

Με οδηγό το επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων, η προπονητική ομάδα θα προσπαθήσει και αυτήν τη χρονιά να μεταδώσει στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης και να εμφυσήσει στα παιδιά αρχές όπως η συνεργασία, ο σεβασμός, η ομαδικότητα καθώς και η προσήλωση στην επίτευξη των στόχων πάντα μέσα από ένα ευχάριστο και δημιουργικό προπονητικό περιβάλλον.

Η γραμματεία μας λειτουργεί στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 18:00 έως τις 20:00 (Μαινεμένης 4 και Πάφρας, τηλ. 210 76103390, info@amyntas.gr).

Οι προπονήσεις των τμημάτων θα αρχίσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

EOK: Αναβολή στην Α1 Γυναικών, τέλος οι προπονήσεις στην Α2 Ανδρών

Η ΕΟΚ ενημέρωσε επίσημα πως διακόπτεται και πάλι το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και πως στα…