Κεντρική Basket League Το μήνυμα του Ριζούλη για την ιστορική άνοδο του Ερμή Αγιάς

Το μήνυμα του Ριζούλη για την ιστορική άνοδο του Ερμή Αγιάς

thodoris rizoulis ermis agias

Ο Ερμής Αγιάς θα αγωνίζεται κι επίσημα τη νέα σεζόν στη Basket League κι ο ισχυρός άνδρας του, Θοδωρής Ριζούλης, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους πίστεψαν στο πλάνο των Θεσσαλών.,

Αναλυτικά:

“Ο Ερμής Αγιας επίσημα στην basket league!!!ιστορικη μέρα για τον σύλλογο και για την πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ !! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ Κύριο Γιώργο Βασιλακόπουλο καθώς και την επιτροπή που έλαβε την απόφαση για την εμπιστοσύνη που δείξανε στην πρόταση μας να αποκτήσει η Λαρισα μια ομάδα στην Α1 .

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ καθώς και τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας Κυριο Κώστα Αγοραστό για την υποστήριξη του στο όραμα μας. Επίσης τον Δήμαρχο ΛΑΡΙΣΑΣ Κύριο Καλογιαννη καθώς και τους βουλευτές του Νομου. Τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ Κύριο Δημήτρη Ντούγκο καθώς και τα στελέχη της ομάδας Κυρίους Γιάννη Τζημα , Ευριπιδη Νικολακουλη, τον Αρη Αργυρούλη και Άρη Γκαμπετα .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του επιμελητηρίου ΛΑΡΙΣΑΣ Κύριο Σωτήρη Γιανακοπουλο και τον δήμαρχο Αγιας Αντώνη Γκουνταρα .
Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την ομάδα και την Πόλη αλλά από αύριο πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε ομαδικά ώστε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της basket league .

Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις ψηλά αλλά να κρατηθείς στην κορυφή. Αυτό θα είναι και ο επόμενος μας στόχος !

Με τιμή
Ο πρόεδρος του Ερμη
Ριζουλης θεοδωρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…