Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Θέλει και η Θεσσαλονίκη Εθνική!

Θέλει και η Θεσσαλονίκη Εθνική!

printezis calathes papapetrou ethniki andres ellada tourkia

Η Εθνική Ομάδα παρουσιάζει τα δείγματα γραφής της και η αλήθεια είναι πως όντας από κοντά είτε σα θεατής είτε σα ρεπόρτερ της “επίσημης αγαπημένης” σου δίνει ένα ζηλευτό συναίσθημα.

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία θα είναι μια πραγματική γιορτή και ο κόσμος θα γεμίσει από άκρη σε άκρη το ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου, που δίνουν τις δικές τους παραστάσεις,συνεχίζουν αήττητοι και μετρούν αντίστροφα για τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου στην Κίνα. Η παρουσία του “Giannis” είναι πραγματικά μοναδική για τα δεδομένα μας και θα πρέπει να “δοξάζουμε τον Θεό” που έχουμε τον MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ με τέτοιο κίνητρο. Οπότε, αυτό που ευχόμαστε είναι υγεία και να επιστρέψει ο “Σλουκίνιο”.

Βλέποντας όμως την Εθνική Ομάδα να είναι παρούσα σε Αθήνα, Ηράκλειο και Πάτρα, δε θα έπρεπε και η Θεσσαλονίκη να έχει αυτήν την ευκαιρία;Είναι λοιπόν μια ανάγκη για την άλλοτε “μπασκετομάνα” να έχει τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Πολύς κόσμος θα ήθελε να δει την Εθνική Ομάδα σε μια φιλική αναμέτρηση. Και μην ξεχνάμε τον κορμό των πιο πετυχημένων Εθνικών του 87, του 89, του 2005 και του 2006.

Δώστε λοιπόν και λίγο από τη λάμψη της Εθνικής μας στη Βόρεια Ελλάδα, που δεν έχει βέβαια κάποιον διεθνή στις τάξεις της, αφού πλην του Ηρακλή που προχωράει κανονικά, Αρης και ΠΑΟΚ δεν ξέρουν τι ρόστερ θα έχουν. 

Η Εθνική λοιπόν του μπάσκετ είναι όλων των Ελλήνων!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…