Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Τεταρπλή ανανέωση για τον Απόλλωνα Σμύρνης (pic)

Τεταρπλή ανανέωση για τον Απόλλωνα Σμύρνης (pic)

apollon smyrnis

Απόλλωνας Σμύρνης προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά, αλλά φροντίζει και για το μέλλον του. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή των νεαρών καλαθοσφαιριστών Ζαχαρία Λαμπράκη, Σταύρου Δαουτάκου, Ανδρέα Σκαρπέλη και Χρήστου Τσόπελα.

Αναλυτικά:

“Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι Ζαχαρίας Λαμπράκης, Σταύρος Δαουτάκος, Ανδρέας Σκαρπέλης και Χρήστος Τσόπελας ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα μας για ακόμη μία σεζόν!

Πρόκειται για τέσσερις αθλητές που έχουν αναδειχθεί από τις Ακαδημίες και τα τμήματα Υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος εμπιστεύεται και επενδύει στα παιδιά του, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

Έτσι, μετά τους Λαμπράκη (19χρ., φόργουορντ) και Δαουτάκο (18χρ., γκαρντ), οι οποίοι αποτέλεσαν βασικά μέλη της ανδρικής ομάδας την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, αναβαθμισμένο ρόλο θα έχουν τόσο ο -επίσης- έφηβος Ανδρέας Σκαρπέλης (18χρ., γκαρντ), όσο και ο διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων Χρήστος Τσόπελας.

Ζάχο, Σταύρο, Ανδρέα, Χρήστο, καλή δύναμη και δημιουργική αγωνιστική σεζόν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…