Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Β' ΕΣΚΑ Στο Κουκάκι ο Νίκος Κηρύκος (pic)

Στο Κουκάκι ο Νίκος Κηρύκος (pic)

Μπάσκετ, ΕΟΚ

Το Κουκάκι συνεχίζει την ενίσχυση του για τη νέα χρονιά και προχώρησε σ΄ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κηρύκου, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Εστία Φιλίας.

Αναλυτικά:

“Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Νίκο Κηρύκο. Ο 31χρονος γκαρντ (ύψος 1.88) θα ενισχύσει την ανδρική μας ομάδα προερχόμενος από την Εστία Φιλίας. Μάλιστα είναι ο πρώτος παίκτης που ακολουθεί αυτή τη διαδρομή (από την Εστία Φιλίας στο Κουκάκι) στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας και ο δεύτερος που θα έχει αγωνιστεί και στις τρεις ομάδες του Ρουφ (Αναγέννηση, Εστία Φιλίας, Κουκάκι) που αγωνίζεται στις υψηλότερες κατηγορίες της ΕΣΚΑ μετά τον Νίκο Ανδρίτσο.

Ο Νίκος Κηρύκος φέρνει στην ομάδας μας εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί ως την Α2, αλλά και στην ΕΣΚΑΝΑ. Συγκεκριμένα έχει φορέσει τη φανέλα του Κένταυρου Δάφνη, του Πέρα, του Αλίμου, της Δάφνης, της Ολυμπιάδας Πατρών, του Αιόλου/Ταύρου, της Χαλκίδας, του Ποσειδώνα Λουτρακίου, της ΑΓΕΖ, καθώς και όπως προαναφέρθηκε τσης Αναγέννησης και της Εστίας. Νίκο, καλωσήλθες στην οικογένεια μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Νέοι Παλατιανής: «Βόμβα» με Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (pic)

Μεταγραφή με «άρωμα» Elite League για τους Νέους Παλατιανής Οι Νέοι Παλατιανής προχώρησαν …