Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Στην Αθήνα ο Ουάιλι-Οι πρώτες του δηλώσεις!

Στην Αθήνα ο Ουάιλι-Οι πρώτες του δηλώσεις!

wiley 700x393 e1566225633269

Αφίξεων συνέχεια για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τον Μπεν Μπέντιλ που έφτασε εχθές στην Ελλάδα, εδώ και λίγη ώρα στην χώρα μας βρίσκεται και ο Τζέικομπ Ουάιλι.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του ο Αμερικανός, εξέφρασε τον σεβασμό του στο τριφύλλι και την ιστορία του, αλλά και την ανυπομονησία του να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όπως έχει πει, ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είχα εντυπωσιαστεί από το πόσο μακριά είχαν ταξιδέψει οι φίλαθλοι, από το πως παρουσίασε την ομάδα ο κόουτς Πιτίνο. Γενικά η πρώτη μου εμπειρία από την Ευρωλίγκα είναι κάτι που θα θυμάμαι και σίγουρα από τότε είχα μεγάλο σεβασμό για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

Γνωρίζω πως ο κόουτς Πιτίνο ήθελε να έρθω στην ομάδα, αλλά είτε ήταν εκείνος στην ομάδα, είτε όχι εγώ ήθελα να ζήσω την εμπειρία του πως είναι να παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Όταν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε καλεί, τότε πρέπει να απαντήσεις και να είσαι έτοιμος.

Είμαι ενθουσιασμένος, έρχομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ και όπως μου ζητήσουν, θέλω να είμαι μέρος της ομάδας, να κερδίσουμε παιχνίδια και να διεκδικήσουμε πρωταθλήματα. Νιώθω έτοιμος, πήραν μια γεύση από το πως είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα, έπαιξα και στην ισπανική ACB. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά το να παίζεις για τον Παναθηναϊκό είναι τελείως διαφορετικό.

Είναι τρομερό! Ποτέ δεν είχα παίξει για μια ομάδα με τόσους τίτλους και τεράστια ιστορία και παράδοση όπως ο Παναθηναϊκός. Οι οπαδοί έχουν υπερηφάνεια για την ομάδα, είναι κάτι ξεχωριστό. Μια νέα εμπειρία για εμένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τη ζήσω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…