Κεντρική Β' Εθνική Στη Β΄Εθνική ο Αίας Ευόσμου, συγχωνεύτηκε με τη Χαλκηδόνα! (pic)

Στη Β΄Εθνική ο Αίας Ευόσμου, συγχωνεύτηκε με τη Χαλκηδόνα! (pic)

aias euosmou

Ο Αίας Ευόσμου τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, καθώς συγχωνεύτηκε και επίσημα με τη Χαλκηδόνα και θα πάρει τη θέση της. Την περσινή σεζόν η Χαλκηδόνα πήρε την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κορνήλιος Τσαλώνης:

“Σήμερα ολοκληρώσαμε και επίσημα την συγχώνευση του σωματείου μας Προποντίδα Χαλκηδόνας στον Αίαντα Ευόσμου .

Μια πορεία σχεδόν 20 χρόνων στα διοικητικά της μπασκετικής Χαλκηδόνας έφτασε στο τέλος της . Παρά πολλές χαρές με αρκετά πρωταθλήματα και ανόδους . Ήταν το 1999 όταν ανέλαβε η οικογένεια μου τον ΓΑΣ Χαλκηδόνας στην τελευταία κατηγορία τότε της ΕΚΑΣΘ. Κάθε χρόνο και μια άνοδος μέχρι τις εθνικές κατηγορίες και την Γ’ Εθνική . Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα καθώς μετά από αρκετά χρόνια και πρωταθλητισμό καταφέραμε τη άνοδο στην Β’ Εθνική . Το μικρό χωριό μου , έβλεπε στα μάτια ισάξια πόλεις μεγάλες και σιγά σιγά έμπαινε στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας από το Ηράκλειο της Κρήτης και την Κέρκυρα μέχρι την Κομοτηνή και την Καβάλα.

Η τελευταία μας χρόνια στα διοικητικά της ομάδας ήταν άκρως θετική καθώς στο πρωτάθλημα της Β ‘ Εθνικής τερματίσαμε στην 7η θέση. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και θελουμε να ευχηθούμε σε όλες τις διοικήσεις των ομάδων καλή συνέχεια , γερό στομάχι και καλή αγωνιστική χρονιά με επίτευξη των στόχων τους .

Τέλος ευχόμαστε στον Αίαντα Εύοσμου και τον φίλο μας και πρόεδρο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΝΤΣΟΣ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να ξέρει πως θα είμαστε δίπλα του καθώς η ομάδα του θα μας θυμίζει πάντα την δική μας .

Εις το επανιδείν…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Νίκες που κρίθηκαν στην παράταση πήραν ΧΑΝΘ και Φίλιππος Βέροιας. Δείτε αναλυτικά τα αποτε…