Κεντρική Ελλάδα Στα Τρίκαλα ο Φούντας

Στα Τρίκαλα ο Φούντας

giorgos fountas trikala

Κάτοικος Τρικάλων θα είναι τη νέα χρονιά ο Γιώργος Φούντας, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΑΟΤ. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έχει εμπειρία και από την Α1 Εθνική Κατηγορία και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Αναλυτικά:

“Ο Γιώργος Φούντας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον ΑΟΤ με την μεγάλη του εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα και να δώσει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή του ρόστερ.

Έχει μακρά πορεία στον χώρο και έχει αγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες, από τους πλέον αγαπητούς αθλητές των Τρικαλινών φιλάθλων. Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στον ΑΟΤ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Γιώργος Φούντας , ξεκίνησε από τον Σπόρτινγκ Τρικάλων. Ακολούθησε ο Αίαντας Ευόσμου και κατόπιν ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Α Σ Τρίκαλα στην Α1 την περίοδο 2007-2008 με τον οποίο αγωνίστηκε για μια σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

Επόμενη ομάδα ο Αίολος Τρικάλων με τον οποίο έπαιξε από την Γ Εθνική και για τρεις σεζόν μέχρι και την άνοδο στην Basket League το 2013, και ήταν ο ένας από τους δύο αρχηγούς της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Λεπενιώτη, με τον οποίο θα είναι και πάλι συμπαίκτες. Έμεινε μια σεζόν στην μεγάλη κατηγορία με τα Τρίκαλα BC-Αίολος . Κατόπιν αγωνίστηκε με επιτυχία και πάλι, σε Εθνικές κατηγορίες με τους Τιτάνες Παλαμά, τον Γ Σ Φαρσάλων και τους Ικάρους Τρικάλων.

Γιώργο , καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Τρίκαλα και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…