Κεντρική Διεθνή Σφαιρόπουλος: “Δεν είναι ώρα για λόγια”

Σφαιρόπουλος: “Δεν είναι ώρα για λόγια”

sfairopoulos giannis pic

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανυπομονεί να αρχίσει προετοιμασία με την Μακάμπι. Ο Έλληνας τεχνικίος έστειλε το μήνυμά του για τη νέα σεζόν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Ισραηλινών:

“Είναι μια νέα σεζόν, μια νέα αρχή. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι. Όλοι στην ομάδα έκαναν το καλύτερο δυνατό, για να έρθουν καλοί παίκτες. Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον τζένεραλ μάνατζερ και το τμήμα σκάουτινγκ που δούλεψαν σκληρά όλο το καλοκαίρι για να φέρουν τους παίκτες που θέλαμε.

Τώρα έρχεται ένα πολύ σημαντικό στάδιο της σεζόν, η προετοιμασία. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για δουλειά. Πρέπει να “χτίσουμε” το παιχνίδι μας από αυτές τις πρώτες προπονήσεις, να βάλουμε τα θεμέλια και να προσαρμόσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία μας. Είναι ώρα ο καθένας από μας να μάθει το παιχνίδι του άλλου, ώστε να δημιουργήσουμε μια σπουδαία ομάδα.

Γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε υπομονή, επειδή πρέπει να καταλάβουμε πως αυτή η ομάδα έχει επτά νέους παίκτες. Κρατήσαμε τον κορμό του ρόστερ και προχωρήσαμε σε μια θετική κατεύθυνση, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά. Αυτή η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βρει χημεία και ρόλους. Όλοι μας δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να παλέψουμε για τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…