Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Tο 100% για να κατακτήσουμε τίτλους”

“Tο 100% για να κατακτήσουμε τίτλους”

ioannis athinaiou

Ο Γιάννης Αθηναίου είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά θα φορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού. Ο Έλληνας γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ανυπομονεί να παίξει στο γεμάτο “Νίκος Γκάλης” και σημείωσε ότι θα δώσει το 100% για να κατακτήσουμε τίτλους.

Αναλυτικά:

“Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της τεράστιας οικογένειας του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κόουτς, όσο και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και μου έδωσαν μια θέση σε αυτή την σπουδαία ομάδα. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.

Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, οι οποίοι είναι πάντοτε πολύ υψηλοί. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό είμαστε συνειδητοποιημένοι σχετικά με το επίπεδο και τις απαιτήσεις αυτής της ομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα ώστε να κατακτήσουμε τίτλους”.

Για το επίπεδο της ομάδας τη νέα σεζόν: “Θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα υψηλό το επιπεδο. Η ομάδα ενισχύθηκε με παίκτες ποιοτικούς και ταυτόχρονα πολύ έμπειρους. Αποκτήθηκαν αθλητές με προσωπικότητα και ταλέντο και προστεθηκαν στους ηδη υπαρχοντες. Το ζητούμενο είναι να δέσουμε ως σύνολο βάσει της φιλοσοφίας του κόουτς Πεδουλάκη, ο οποίος έχει την εμπειρία να το πετύχει το συντομότερο δυνατό”.

Ο Γιάννης Αθηναίου βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας εν όψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος μαζί με τους άλλους «πράσινους» διεθνείς, τους Νικ Καλάθη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Παπαγιάννη και Ντίνο Μήτογλου: “Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό, με τους οποίους γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε εξαιρετική σχέση, όπως άλλωστε και με όλα τα υπόλοιπα παιδιά στην Εθνική. Το κλίμα μεταξύ μας είναι εξαιρετικό. Προετοιμαζόμαστε σκληρά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην Κίνα. Θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πως έχουμε όλα τα φόντα να φτάσουμε ψηλά”.

Για το μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού: “Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι βεβαιος πως θα μας υποστηρίξουν ένθερμα, όπως άλλωστε κάνουν πάντα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο “Νίκος Γκάλης””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …