Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα χαρίσω όσο το δυνατόν περισσότερες… πτήσεις”

“Θα χαρίσω όσο το δυνατόν περισσότερες… πτήσεις”

jacob wiley panathinaikos proponisi

Ο Τζέικομπ Ουίλι ξεκίνησε την προετοιμασία του με τον Παναθηναϊκό και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς, για να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Αμερικανός έδωσε συνέντευξη, στην οποία τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή του να αγωνιστεί σε μία τόσο ιστορική ομάδα, ενώ ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην “Πράσινη”:

“Θα παίξω για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Νιώθω τόσο χαρούμενος από την πρώτη ημέρα που ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε μαζί μου. Είναι ένας προσωπικός στόχος να μπορέσω να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

Για τον κόσμο: “Είναι οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη. Παίζαμε στην έδρα μας αλλά ήταν αυτοί που ακούγονταν όλη την ώρα, ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε. Νομίζω ότι ήταν μία απόδειξη για το πόσο αφοσιωμένοι είναι στην ομάδα τους”.

Για την προσωπική του απόδοση; “Θα παίζω σκληρά σε κάθε φάση! Ενέργεια, πάθος και φυσικά πολλά καρφώματα και τάπες. Θα προσπαθήσω να τους χαρίσω όσο το δυνατόν περισσότερες… πτήσεις. Είμαι με… φουλ τις μηχανές κάθε μέρα, λατρεύω αυτό που κάνω και πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει αυτό να βγαίνει στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…