Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση”

“Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση”

paok logo

ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. ο Κώστας Αμοιρίδης αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά όπως τόνισε αν δεν υπάρξει στήριξη από τον Ιβάν Σαββίδη τότε ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί ξανά στον γκρεμό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Ρ/Σ «Libero 107.4»:

“Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν μεσοβέζικες λύσεις, φτάσαμε στο απροχώρητο και προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Στη συζήτηση, το πρώτο που κάναμε είναι να βάλουμε στο τραπέζι πραγματικά δεοδμένα. Έχουμε άμεσες ανάγκες, που έπρεπε να καλυφθούν χθες, και εγώ έβαλα κάποια χρήματα. Αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν βοηθήσει, τότε το πρόβλημα θα παραμείνει. Σήμερα φύγαμε από το γκρεμό, αλλά σε 15-20 μέρες, αν δεν υπάρχει βοήθεια από τον κ. Σαββίδη, θα βρεθούμε ξανά στο γκρεμό.

Πρέπει να βρεθούν χρήματα, να προσδιοριστούν και να πληρωθούν τα χρέη. Άρα, το θέμα είναι να βρεθεί εκείνος που θα έχει τα λεφτά, την διάθεση, την ενέργεια. Υπάρχει σε αυτή τη πόλη; Έχει τη διάθεση και τα χρήματα να το κάνει; Μπήκαν άνθρωποι στη ΚΑΕ που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Για να «αντέξει» ένας επιχειρηματίας πρέπει να ξέρει τα χρήματα που μπορεί να βάλει. Εγώ, στο γυναικείο βόλεϊ ξεκινάω σκεπτόμενος πως τα έσοδά μου θα είναι μηδενικά. Χωρίς έσοδα, η ομάδα, με τη δική μου στήριξη, μπορεί να σταθεί. Στο μπάσκετ, υπήρχαν άνθρωποι που σκέφτηκαν ότι θα έχουν Χ έσοδα. Αυτά δεν ήρθαν και πέσανε έξω. Προσωπικά, δεν μπορώ να είμαι ενεργός διότι μου λείπει η ενέργεια. Είμαι στο γυναικείο βόλεϊ. Έχω μια επιχείρηση στην Αθήνα και μια στην Θεσσαλονίκη. Δεν έχω άλλη ενέργεια”.

Για το αν θεωρεί ότι θα στηρίξει ο Ιβάν Σαββίδης: “Δεν προέκυψε κάτι. Θέλω να πιστεύω πως θα το κάνει. Αν το κάνει θα του χρωστάμε ευγνωμοσύνη. Αν δε το κάνει αυτό δεν αλλάζει τον σεβασμό προς το πρόσωπό του, για όλα όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ, στη συζήτηση ρώτησα για το πόσα χρήματα χρειάζονται για να «πάρει μπρος» η ομάδα για ένα διάστημα, μέχρι να βρεθεί μια λύση, ίσως ο Ιβάν Σαββίδης. Ανέφερα πως ακόμα και τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας από το γυναικείο βόλεϊ, να δοθούν στο μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…