Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Είχαμε μεγάλο βάρος στις πλάτες μας”

“Είχαμε μεγάλο βάρος στις πλάτες μας”

giannis athinaiou ethniki ellada megali vretania

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και βοήθησε την Ελλάδα να πάρει την πρόκριση για την Κίνα. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι είχαν μεγάλο βάρος στις πλάτες τους και ότι ήταν δύσκολες οι συνθήκες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

“Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά. Ξεκινήσαμε όλοι αυτή την πορεία και κάποια από τα παιδιά με τα οποία ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια δυστυχώς δεν βρίσκονται εδώ. Είχαμε μεγάλο βάρος στις πλάτες μας ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε την ομάδα στο Παγκόσμιο. Νομίζω τα καταφέραμε και η συγκομιδή των έντεκα νικών σε δώδεκα ματς ήταν κάτι πολύ σημαντικό, αφού ήταν δύσκολες οι συνθήκες όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν δύο χρόνια.

Από εκεί και πέρα είμαστε 17 παιδιά εδώ, όλοι πολύ καλά παιδιά πέρα από πολύ καλοί παίκτες, και προσπαθούμε πρώτα απ΄όλα να γίνουμε ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρέπει να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε στην ίδια… σελίδα, όπως λέγεται, και να μπορέσουμε ο καθένας με τον τρόπο του να βοηθήσει την εθνική ομάδα. Νομίζω πως επειδή είμαστε έμπειροι και καλοί παίκτες θα τα καταφέρουμε σε γρήγορο χρονικό διάστημα και θα είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…