Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Απαράδεκτες οι αντιδράσεις μας”

“Απαράδεκτες οι αντιδράσεις μας”

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε από τη Σλοβενία στον μικρό τελικό, αλλά αυτό που “ξένισε” ήταν οι άσχημες ενέργειες των παικτών στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βλασσόπουλος, τόνισε ότι ήταν απαράδεκτες οι αντιδράσεις τους και ότι υπήρχε αναστάτωση ακόμη και στον πάγκο!

Αναλυτικά:

“Τα παιδιά ήταν κουρασμένα σωματικά και πνευματικά. Είχαμε άγχος και παρουσιάσαμε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό, με κάποιες απαράδεκτες αντιδράσεις. Είναι κρίμα, γιατί βγάλαμε μια εικόνα που δεν μας άρμοζε και δεν είχαμε δείξει ως τώρα στη διοργάνωση. Υπήρχε μια αναστάτωση χωρίς λόγο, από το παρκέ μέχρι και τον πάγκο, κάτι που δεν βοήθησε καθόλου την προσπάθειά μας. Αυτό είναι και ένα μάθημα για όλα τα παιδιά, γιατί τίποτα δεν κερδίζεται τυχαία.

Τα παιδιά κέρδισαν απίστευτες εμπειρίες, γιατί και το σημερινό ήταν ένα μεγάλο μάθημα. Κρατάμε αυτό και τη σχέση με τον κόσμο. Το μετάλλιο θα ήταν ένα κερασάκι, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουν τα παιδιά είναι να μπαίνουν στο γήπεδο και να δουλεύουν σαν να ήταν η πρώτη τους μέρα, γιατί δεν έχουν κερδίσει ακόμη τίποτα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Το μήνυμα του Λιόλιου για την πρόκριση της Εθνικής (pic)

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, έστειλε το δικό του μήνυμα για την πρόκρισ…