Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Προμηθέας: Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας

promitheas patras eisitiria diarkeias

Ο Προμηθέας Πάτρας εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενημέρωσε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να επιλέξουν όποια θέση επιθυμούν,  αφού η «προστασία» των θέσεων για τους περσινούς κατόχους δεν ισχύει πλέον.

Αναλυτικά:

“Όσοι φίλοι του Προμηθέα επιθυμούν ν’ αγοράσουν κάρτα διαρκείας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 μπορούν να επιλέξουν όποια διαθέσιμη θέση επιθυμούν, αφού η «προστασία» των θέσεων για τους περσινούς κατόχους δεν ισχύει πλέον. Έτσι, κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί την νέα κάρτα διαρκείας του Προμηθέα επιλέγοντας την διαθέσιμη θέση που επιθυμεί από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος Όροφος) ή το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο

Υπενθυμίζουμε πως για την προαγορά και απόκτηση της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Μ.Κ.Α.

Πληροφορίες: 

Προπονητικό Κέντρο Προμηθέα, Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 18:00, Σάββατο 09:00 – 13:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 434536

Γραφεία ΚΑΕ, Κανακάρη 136 – 5ος Όροφος (Πλατεία Γεωργίου Α΄)

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 18:00, Σάββατο 09:00 – 13:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 275820

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), Εurocup (κανονική περίοδο – και σε περίπτωση πρόκρισης – Φάση των «16» και play-off) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας θα δώσει εντός έδρας κατά την προετοιμασία του. Για τη φετινή χρονιά μάλιστα, η ομάδα προετοιμάζει εκπλήξεις για τους «Προμηθείς», φιλοξενώντας μεγάλους αντιπάλους στην Πάτρα για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Ειδικοί όροι καρτών διαρκείας

  • Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
  • Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του Π.Ε.Α.Κ. Τόφαλος, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
  • Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών διαρκείας.
  • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας, η οποία θα προχωρήσει στην ακύρωση της απολεσθείσας κάρτας και στην έκδοση νέας.

Όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας, ανεξαιρέτως κατηγορίας, απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις στις παρακάτω συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

Η οικογένεια των υποστηρικτών του Προμηθέα Πάτρας μεγαλώνει συνεχώς, μείνετε ενημερωμένοι για τυχόν νέα συνεργαζόμενα καταστήματα, με μια επίσκεψη στο επίσημο site του συλλόγου http://promitheasbc.gr “.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…