Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Αναχώρησε για Πήλιο (pics)

Προμηθέας: Αναχώρησε για Πήλιο (pics)

promiheas patras anaxorisi gia pilio

Η ομάδα του Προμηθέα Πάτρας ολοκλήρωσε την Πέμπτη 22 Αυγούστου τις πρώτες μέρες διπλών προπονήσεων στην Πάτρα και αναχώρησε την Παρασκευή 23 Αυγούστου, το πρωί, για την Πορταριά του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στο Πήλιο και να κάνει την πρώτη της προπόνηση το απόγευμα, ενώ από αύριο αναμένεται ν’ ανέβει ο ρυθμός των προπονήσεων, ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής χρονιάς που ακολουθεί για τον Προμηθέα, που θα δοκιμαστεί και φέτος σε πολλαπλά μέτωπα. Ο Προμηθέας θα επιστρέψει από την Πορταριά την Παρασκευή 30 Αυγούστου, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη 29 Αυγούστου θα δώσει στο Πήλιο το πρώτο ανεπίσημο φιλικό του κόντρα στην Καρδίτσα.

pro19 preseason Team Departure 101

Σύσσωμο, βέβαια, ταξιδεύει στην Πορταριά το τεχνικό team της ομάδας, μ’ επικεφαλής τον προπονητή, Μάκη Γιατρά, που πλαισιώνεται από τους βοηθούς του, Κώστα Ντούβα και Αλέξανδρο Βελισσαράκο, που συνεχίζουν από πέρσι και τον νέο βοηθό προπονητή (υπεύθυνο για την ατομική βελτίωση των παικτών), Πέταρ Πέτροβιτς, τον γυμναστή Κώστα Λαψάνη, τον γενικό αρχηγό Θανάση Σουφλιά και τον team manager Κώστα Ρακιντζή. Μαζί τους και το υπόλοιπο staff με τον head physio Παναγιώτη Χαλκιόπουλο και τους βοηθούς του φυσικοθεραπευτές Γιάννη Αναστασόπουλο και Χρήστο Παπαδόπουλο και φυσικά τον φροντιστή Ανδρέα Μαραμένο. Μέσα στην εβδομάδα θα προστεθεί στο team ο επικεφαλής ιατρός της ομάδας, ορθοπαιδικός Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ την αποστολή αναμένεται να επισκεφτούν και μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου.

pro19 preseason 1st Practise 103

pro19 preseason 2st Practise 112

Στην αποστολή μετέχουν 15 συνολικά αθλητές: οι «παλιοί»: Ολεξάντρ Λίποβι, Λάνγκστον Χολ, Οκτάβιους Έλις, Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης, οι «νέοι»: Τσέις Φίλερ, Ρόμπερτ Λόουερι, Κρις Μπαμπ, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης, και οι έφηβοι αθλητές του «ΝΟΥΣ»: Χρήστος Καφέζας, Περικλής Κουρουπάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νάσος Μπαζίνας και Λεωνίδας Κολιός.

pro19 preseason 2st Practise 111

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…