Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πολυμένη: “Δεν μπορούμε να μείνουμε στη στενοχώρια που αισθανόμαστε”

Πολυμένη: “Δεν μπορούμε να μείνουμε στη στενοχώρια που αισθανόμαστε”

polimeni

Η αλήθεια είναι πως δεν την πήρε και τόσο καλά την ήττα. Με το ζόρι έβγαιναν οι πρώτες λέξεις. Η Λαμπρινή Πολυμένη ήταν αυτή που με 17 πόντους έκανε ένα βήμα μπροστά για την Εθνική Κορασίδων φέτος, απέναντι στην Τσεχία. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που θα ήθελε.

«Στενοχωρηθήκαμε πολύ είναι η αλήθεια. Φάγαμε αρκετό «ξύλο» και ίσως δεν δώσαμε όσο θα έπρεπε από την πλευρά μας. Μιλώντας πάντα για… μπασκετικό ξύλο φυσικά. Δεν μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, τις αφήσαμε να πάρουν τον έλεγχο και το κυριότερο μας πήραν πολλά ριμπάουντ. Πήραν μια διαφορά, την κράτησαν και έτσι ήρθε και η ήττα».

Η Πολυμένη αναζητά τα θετικά του σημερινού αγώνα; «Ήταν μια ήττα που μας έβαλε να σκεφτούμε. Να πάρουμε τα θετικά και να προχωρήσουμε. Είναι τέτοιο το τουρνουά και ο ρυθμός των αγώνων που δεν μπορούμε να μείνουμε στη στενοχώρια μας από την ήττα περισσότερο από κάποιες ώρες. Πρέπει να δούμε το αυριανό παιχνίδι, να παρουσιαστούμε τελείως διαφορετικές μετά τον σημερινό σκληρό αγώνα. Και να πάμε στα ριμπάουντ, με καλύτερα μπλοκ άουτ».

Η ίδια έχει την εμπειρία της περσινής διοργάνωσης. Στη Β’ Κατηγορία βέβαια, αλλά γνωρίζει τι σημαίνουν οι συνεχόμενοι, καθημερινά αγώνες: «Όλες όσες έχουμε αγωνιστεί σε ανάλογη διοργάνωση έχουμε μια μεγαλύτερη άνεση. Παράλληλα όμως, είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση η Α’ Κατηγορία. Είναι όλες δυνατές ομάδες. Πρέπει όμως όσες έχουμε μια εμπειρία παραπάνω να «τραβήξουμε» και τις άλλες πιο πολύ, να τις βάλουμε γρήγορα στο παιχνίδι και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…