Κεντρική NBA Πιτίνο: “Ελπίζω να επιστρέψω σε έξι μήνες”
NBA

Πιτίνο: “Ελπίζω να επιστρέψω σε έξι μήνες”

27da3263 pitino e1569934870939

Ο Ρικ Πιτίνο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να είναι στο πλευρό του εγγονού του, που έχει μία μορφή επιληψίας. Ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τον γιο του τους επόμενους έξι μήνες και ελπίζει στη συνέχεια να επιστρέψει στους πάγκους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο CBS:

“Έχω έναν εγγονό με μορφή επιληψίας. Μόνο 300 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με αυτό. Θέλω να περάσω τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας τον γιο μου και την γυναίκα του ώστε να ψάξουμε απαντήσεις μέσω των καλύτερων γενετιστών και γιατρών. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, είναι κάτι πολύ σπάνιο. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλες τις επαφές για να βρούμε έναν γιατρό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Αυτό είναι το βασικό μου μέλημα. Σε έξι μήνες, ελπίζουμε όλα να είναι καλύτερα και να επιστρέψω στους πάγκους”.

Για το σκάνδαλο που τον απομάκρυνε από το Louisville: “Δούλεψα εκεί για 17 χρόνια και μία μέρα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι το FBI ασχολείται με εμάς και με κάλεσαν να παραιτηθώ. Είπα αμέσως ότι δεν είχα καμία ανάμειξη και πως δεν γνώριζα τίποτα. Ξέρουν πως είμαι αθώος. Πιστεύω πως με απέλυσαν για άλλους λόγους, απλά βρήκαν μία αφορμή. Αν ήξερα τι γινόταν τόσο καιρό, θα το σταματούσα άμεσα, σε δέκα δευτερόλεπτα. Δεν θα γινόταν τίποτα άλλο. 100% πάντως θα επέστρεφα. Αγάπησα το Πανεπιστήμιο και τους ανθρώπους του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…