Κεντρική Elite League Πήρε και Ναούμη ο Χαρίλαος Τρικούπης (pic)

Πήρε και Ναούμη ο Χαρίλαος Τρικούπης (pic)

sokratis naoumis xarilaos trikoupis

Ο Χαρίλαος Τρικούπης συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και προχώρησε σ΄ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μεσολογγίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Ναούμη, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Αναλυτικά:

“Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με το καλαθοσφαιριστή Σωκράτη Ναούμη για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Αγρινιώτης αθλητής είναι 22 ετών (γεννηθείς στις 24/8/1997), έχει ύψος 1.85μ και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Φίμπα Πήγασου Αγρινίου. Τη σεζόν 2014-2015 πήρε μεταγραφή για τον Ίκαρο Καλλιθέας που αγωνιζόταν τότε στη Β’Εθνική κατηγορία, ενώ την επόμενη χρονιά γύρισε στο Αγρίνιο για να αγωνιστεί στον Α.Ο.Αγρινίου στο βόρειο όμιλο της Β’Εθνικής όπου και αναδείχθηκε και ως ο κορυφαίος νέος παίχτης του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Απόλλων Πάτρας, αλλά δόθηκε δανεικός στον Αρκαδικό στην Α2. Τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε ξανά στην Α2 με τη φανέλα της Α.Ε.Λ, ενώ τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Καβάλα όπου σε 30 συμμετοχές και 19.7’ συμμετοχής μ.ο μέτρησε κατά μέσο όρο 7.5 πόντους, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα.

Καλωσορίζουμε το Σωκράτη στην οικογένεια του Χαρίλαου Τρικούπη και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…