Κεντρική Γυναίκες Παραμένουν στον ΠΑΟΚ Αγγελίδης και Ταρπάγκος

Παραμένουν στον ΠΑΟΚ Αγγελίδης και Ταρπάγκος

vasilis maslarinos

Ο ΠΑΟΚ προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε την παραμονή του Άγγελου Αγγελίδη και του Αριστοτέλη Ταρμπάγκου. Ο πρώτος θα είναι βοηθός προπονητή στο πλάι του Μασλαρινού, ενώ ο δεύτερος θα συνεχίσει να είναι ο γυμναστής της γυναικείας ομάδας.

Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Ο Άγγελος θα ταχθεί στο πλευρό του προπονητή, Βασίλη Μασλαρινού, με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή, τόσο στο γυναικείο τμήμα, όσο και στο τμήμα Νεανίδων. Παράλληλα, θα αναλάβει ως προπονητής, το τμήμα των Παγκορασίδων. Ο νεαρός τεχνικός, συμμετείχε ενεργά σε όλες τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, τόσο της γυναικείας ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής Καλή επιτυχία στην νέα χρονιά, Άγγελε! Πάμε ΠΑΟΚ“.

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Αριστείδη Ταρπάγκο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Ο Έλληνας γυμναστής, θα συνεχίσει να γυμνάζει με το ίδιο πάθος και όρεξη την γυναικεία ομάδα, και την νέα αγωνιστική χρονιά που πλησιάζει. Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν, Αριστείδη! Πάμε ΠΑΟΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…