Κεντρική Γ' Εθνική Παραμένει στον Μακεδονικό ο Καραθανάσης

Παραμένει στον Μακεδονικό ο Καραθανάσης

xristos karathanasis makedonikos

Τη φανέλα του Μακεδονικού θα συνεχίσει να φοράει γι ακόμη μία χρονιά ο Χρήστος Καραθανάσης, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη μία σεζόν. Ο 22χρονς καλαθοσφαιριστής δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο ήθελε την ομάδα πέρσι και θα προσπαθήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής να δώσει περισσότερα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 22χρονο guard Χρήστο Καραθανάση και για την επόμενη χρονιά.

Ο Χρήστος με αρκετές συμμετοχές κατά την περσινή περίοδο δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που ήθελε ο ίδιος αλλά και ο σύλλογος στην Β΄ Εθνική ωστόσο συνεχίζει να είναι ένας ελπιδοφόρος αθλητής που αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση μπορεί να φτάσει ψηλά.

Η διοίκηση του συλλόγου πιστεύοντας απεριόριστα στο ταλέντο του ευχαριστεί τον αθλητή για την συμφωνία ανανέωσης και εύχεται μια υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο με την φανέλα της ομάδος μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…