Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπαπέτρου στο Ebasket.gr: “Να μην μείνουμε στα λόγια, ευλογία η παρουσία του Γιάννη”

Παπαπέτρου στο Ebasket.gr: “Να μην μείνουμε στα λόγια, ευλογία η παρουσία του Γιάννη”

ioannis papapetrou proponisi ethniki omada andron eurobasket 2017

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προετοιμάζεται μαζί με τους υπόλοιπους διεθνής, για τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής μίλησε στο Ebasket.gr και αναφέρθηκε στους στόχους της Εθνικής μας και την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι πρέπει να δουλέψουν στην προετοιμασία, για να καταφέρουν να κάνουν κάτι καλό στη διοργάνωση και να μην μείνουν στα λόγια. Παράλληλα, χαρακτήρισε ευλογία την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική.

Αναλυτικά:

  • Η Εθνική Ανδρών ύστερα από αρκετά χρόνια είναι πλήρης (λείπει μόνο ο Κώστας Κουφός). Πιστεύεται ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να επιστρέψει η Εθνική μας στις επιτυχίες ύστερα από μία δεκαετία;

“Υπάρχει μεγάλη θέληση από την πλευρά μας, για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Υπάρχει, όμως, μία μεγάλη πορεία και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Πρέπει να βρούμε τη χημεία μας, για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό και να μην μείνουμε στα λόγια”.

  • Ποια θεωρείς ότι είναι η πιο δύσκολη ομάδα στον όμιλο μας και ποια θεωρείς φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο;

“Εμείς δεν καθόμαστε να ξεχωρίσουμε ομάδες και φαβορί. Στη διοργάνωση υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Μερικές φορές επικεντρώνεσαι να παίξεις καλά με τα φαβορί και την πατάς με τις πιο αδύναμες ομάδες. Γι αυτό εμείς αυτήν την στιγμή κοιτάμε την ομάδα μας, να προετοιμαστούμε σωστά, για να μπορέσουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο στην Κίνα”.

  • Τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής μας θα ενισχύσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Από την στιγμή, που έγινε γνωστή η συμμετοχή του, έχουν ανέβει οι προσδοκίες από τον κόσμο. Νιώθετε κάποιο επιπλέον βάρος;

“Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο επιπλέον βάρος. Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που ο Γιάννης είναι μαζί μας φέτος. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και είμαστε ευλογημένοι, που τον έχουμε στην ομάδα μας. Είναι τύχη για εμάς η παρουσία του και όλες οι ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…