Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπαδοπούλου: “Βγάλαμε καρδιά όταν χρειάστηκε”

Παπαδοπούλου: “Βγάλαμε καρδιά όταν χρειάστηκε”

danai papadopoulou ethniki korasides

Η Δανάη Παπαδοπούλου, ο ένας από τους δύο πύργους της Εθνικής Ομάδας, ξέρει πολύ καλά και από τις προηγούμενες συμμετοχές της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πως τίποτα δεν τελειώνει αν δεν ακουστεί η κόρνα, τίποτα δεν τελειώνει με μια νίκη στη μέση εντός τουρνουά.

«Νικήσαμε την Πολωνία γιατί βγάλαμε καρδιά και κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αυτό έπρεπε να είχαμε κάνει από την αρχή του παιχνιδιού». Τι ήταν αυτό που έπρεπε να είχε κάνει η ομάδα; «Πιέσαμε στην άμυνα, κάναμε κάποια κλεψίματα και πήραμε το παιχνίδι, γιατί αυτά μας έδωσαν το εύκολο καλάθι μπροστά και γιατί πήραμε και τα ριμπάουντ. Κυρίως μειώσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου μας».

Η συνέχεια γράφει «Λετονία» σε έναν αγώνα που θα γίνει μεθαύριο (26/8) και μπορεί να δώσει μια θέση στους προημιτελικούς στην ελληνική ομάδα: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Δεν τελειώνει κάτι με αυτή τη νίκη, ούτε και τελειώνει το τουρνουά. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι στην Α’ Κατηγορία. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Αν με τη Λετονία παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα στο τέταρτο δεκάλεπτο, με καρδιά, τότε όλα μπορεί να γίνουν»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Τους πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς αγώνες έμαθε η Εθνική. Μετά την κλήρωση που πρα…